PIN BBM 51BE3FF8

Hip Hop Dangdut Jawa

POP

Album

Kumpulan List Lagu

Friday, May 22, 2015

The Binde09 - Ninggal Janji Lirik (Hip Hop Dangdut Jawa)


The Binde09 - Ninggal Janji Lirik (Hip Hop Dangdut Jawa)

Intro

Dulu... Begitu Indah...

Saat... Kau Bersamaku...

Dulu... Begitu Mesra...

Saat... Kau Di Sampingku...

Bridge


Namun Semua Itu Pupus Hilang Dan Tak Tersisa Lagi...

Janji Yang Kau Ucap Dulu Itu Tinggalah Kenangan...

Reff

Aku Mbiyen Wis Tau Dadi Bojomu...

Nanging Opo Koe Ninggalke Awaku...

Opo Pancen Tresnamu Ra Cukup Siji...

Koe Lunga Tega Ninggalke Sumpah Janji...

Rap Jawa

Jarene Ra Mbejani..

Sebut Nyatane Endi..

Lunga Ra Bali-Bali..

Malah Ninggalke Janji..

Opo Wis Ra Kelingan..

Karo Awaku Iki..

Sing Mbiyen Ta Tresnani..

Rasa Tekani Mati..

Yen Ono Jempenganmu..

Omongna Terus Terang..

Ra Usah Gawe Jala..

Pedote Sesambungan..

Nek Wis Cukup Semene..

Nganggo Duwe Bebrayan..

Kabeh Tak Putus Bae

Timbang Gawe Rusak Pikiran...

Reff
 
Aku Mbiyen Wis Tau Dadi Bojomu...

Nanging Opo Koe Ninggalke Awaku...

Opo Pancen Tresnamu Ra Cukup Siji...

Koe Lunga Tega Ninggalke Sumpah Janji...

Rap Jawa

Yen Kabeh Mau Salahku..

Aku Njaluk Pangapura...

Opo Koe Lunga Merga Aku Iki Ra Sugih Bondo...

Omonganmu Polahtingkamu Ra Tau Ngajeni Aku...

Sak Kpenake Dewe Awakmu Gawe Loro Atiku...

Opo Iki Wis Garise Aku Karo Koe Pisah...

Wis Wegah Gagas Suami..

To Sugawe Uripku Gubrah...

Saiki Aku Budumu...

On... Laleke Alon-Alon...

Muga Oleh Gantine Kuwi Bakal Lelakon...


Reff
 
Aku Mbiyen Wis Tau Dadi Bojomu...

Nanging Opo Koe Ninggalke Awaku...

Opo Pancen Tresnamu Ra Cukup Siji...

Koe Lunga Tega Ninggalke Sumpah Janji...

Hip Hop Dangdut - Masa Lalu Lirik (Rap Jawa)



Hip Hop Dangdut - Masa Lalu Lirik (Rap Jawa)

Intro

Berakhir Titisan Air Mata...

Kurasa Kini Kering Sudah...

Mertapi Masa Laluku..

Yang Tak Berpihak Kepadaku...

Kini Kau Ada Dimana...

Ku Tak Tahu Apa Kabarmu...

Mungkinkah Nanti Kutemui...

Dirimu Yang Aku Cintai...

Terbelit Kisah Cerita Kita...

Begitu Indah Masa Laluku...

Dia Menangis Dipelukanku...

Lalu Berkata Pertahankan Aku...

Rap Indo 1

Saat Pertama Ku Jalani Hidup Ini Denganmu...

Terasa Berbeda Karena Hanya Dirimu...

Yang Selalu Perhatian Kepada Diriku...

Tak Kan Ku Sia-sia Kan Dirimu Itu...

Walaupun Tiada Disisiku Untuk Selamanya...

Tetap Setia Kepada Dirimu...

Meskipun Aku.. Jauh Disini...

Tanpa Hangatmu.. Dan Cintamu Lagi...

Rap Indo 2

Terucap Manis Kata Cintamu Ini Denganku...

Sehingga Membuatku Tetap Pikir Melayang...

Saat Wajahmu Ya Selalu Terbayang-bayang...

Dan Mungkin Kisah Ini Hanya Untuk Dikenang...

Karena Dirimu Yang Sudah Pergi Menghilang...

Mungkin Diriku Tak Rela Untuk Kau Tinggalkan...

Karena Jujur Ku Katakan Kepadamu...

Sesungguhnya Diriku Masih Sangat Menyayangimu...

Reff

Dimana Kini Masa Laluku...

Apakah Engkau Mendengar Laguku...

Yang Tlah Tersaji Hanya Untukmu...

Sebagai Pelengkap.. Cerita Hidupku...

Rap Jawa

Pancen Aku Ora Rela.. Koe Lunga Ninggal Lara...

Ning Dadaku Merga Aku.. Isih Tresna Karo Koe...

Isih Eling Kenanganmu Karo Aku Ora Ela Soko Atkiu Ikih...

Pancen Nemu Bakal Lara Ning Dadaku Nganti Aku Mati...

Ojo Delok Aku Soko Rupaku Trus Cobo Koe Delok Soko Isi Atiku...

Penak Weruh Koe Iso Urip Seneng Nganti Saklawase...

Rap Jawa 2

Cobo Wiro Roso Loro Ning Dadaku Tambah Jero...

Gawe Gelo Ning Atiku Mergo Aku Tresna...

Marang Koe Lan Slirahmu Meski Tiba Ning Cidro...

Ora Mikir Ora Ngiro Koe Bakal Lungo...

Ninggal Loro Ning Dadaku Gawe Aku Nelangso..

Aku Mung Bisa Dungo Marang Sing Kuoso..

Ben Ora Nelangsa Lan Iso Lali..

Mergo Koe Iso Seneng Karo Wong Liya..

Bridge

Terbelit Kisah Cerita Kita...

Begitu Indah Masa Laluku...

Dia Menangis Dipelukanku...

Lalu Berkata Pertahankan Aku...

Reff

Dimana Kini Masa Laluku...

Apakah Engkau Mendengar Laguku...

Yang Tlah Tersaji Hanya Untukmu...

Sebagai Pelengkap.. Cerita Hidupku...

Hip Hop Dangdut Jawa - Rela Lirik (Rap Jawa)


Hip Hop Dangdut Jawa - Rela Lirik (Rap Jawa)

Rap Jawa

Coba Dirungoke...

Isi Neng Ati Iki...

Pas Koe Karo Aku...

Urip Bareng Dadi Siji...

Pada Pada Seneng... Pada Pada Susah...

Saiki Aku Mung Seneng.. Kon Aku Mung Iso Pasrah...

Merga Koe Kuwi Wis Nggone Wong Liya...

Senadyan Ati Iki Ora Iso Rela...

Yo Wis Nek Kono...

Koe Mung Tak Dongakno...

Mugo Koe Bisa..

Urip Karo Wong Liya...

Reff

Demi Cinta Yang Membara...

Ku Rela...

Mengengam Bara Api...

Demi Kasih...

Yang Mengharu..

Sungguh Aku Rela...

Biarpun Badai Menghadang...

Seperti Bunga Yang Sedang Layu...

Namun Kau Pasti Tahu...

Semua Karna Aku Masih Cinta...

Rap Jawa

Senadyan Aku Isih Tresna...

Ora Bakal Tak Cidro...

Merga Rasa Ning Ati Loro..

Nganti Legane Mati...

Ning Ya Wis Rapapa...

Aku Tetep Ngeculna...

Supaya Aku Bisa Nyawang Koe Mulya..

Aku Jan Kaya Ngeneh Ra Nduwe Opo-opo...

Sing Iso Tak Bagekna...

Nanging Aku Nduwe Tresna...

Yo Wis Saiki Ra Sah Dipikir Soyo Abot..

Sing Penting Aku Iso...

Ikhlasan Nadyan Aji Sumergo...

Reff


Demi Cinta Yang Membara...

Ku Rela...

Mengengam Bara Api...

Demi Kasih...

Yang Mengharu..

Sungguh Aku Rela...

Biarpun Badai Menghadang...

Seperti Bunga Yang Sedang Layu...

Namun Kau Pasti Tahu...

Semua Karna Aku Masih Cinta...

Yang Membara...

Ku Rela...

Mengengam Bara Api...

Demi Kasih...

Yang Mengharu..

Sungguh Aku Rela...

Biarpun Badai Menghadang...

Seperti Bunga Yang Sedang Layu...

Namun Kau Pasti Tahu...

Semua Karna Aku Masih Cinta...

Lilin Herlina - Cidro Lirik (New Pallapa)


Lilin Herlina - Cidro Lirik (New Pallapa)

Intro

Kurang Nganti Kare...

Sapa Sing Nang Atiku...

Tego Tegone Slirahmu...

Nambahe Lara Atiku...

Aku Ora Percaya...

Nanging Iki Kabeh Nyata...

Cidro Ning Ngarepe Mata...

Yen Slirahmu Kui Cidro...

Bridge

Panas Panase Jenenge Kui...

Kanggo Litik Awak Iki...

Nanging Sing Panas...

Rasa Ning Ati...

Nyawang Kegadean Iki...

Reff

Lunga Awaku... Sing Kudu Lunga...

Timbang Batinku... Lara-lara...

Ra Bakal Awaku Iki... Bali Nemoni Slirahmu...

Lilo Atiku... Iki Wis Lilo...

Timbangken Lara... Ning Njero Dada...

Yen Pancen... Uwis Resiku...

Kudu Pisahan Karo Awakmu...

Intro

Aku Ora Percaya...

Nanging Iki Kabeh Nyata...

Cidro Ning Ngarepe Mata...

Yen Slirahmu Kui Cidro...

Bridge

Panas Panase Jenenge Kui...

Kanggo Litik Awak Iki... Nanging Sing Panas...

Rasa Ning Ati... Nyawang Kegadean Iki...

Reff

Lunga Awaku... Sing Kudu Lunga...

Timbang Batinku... Lara-lara...

Ra Bakal Awaku Iki... Bali Nemoni Slirahmu...

Lilo Atiku... Iki Wis Lilo...

Senajan Lara... Ning Njero Dada...

Yen Pancen... Uwis Resiku...

Kudu Pisahan Karo Awakmu...

Intro

Aku Ora Percaya...

Nanging Iki Kabeh Nyata...

Cidro Ning Ngarepe Mata...

Yen Slirahmu Kui Cidro...

Bridge

Panas Panase Jenenge Kui...

Kanggo Litik Awak Iki... Nanging Sing Panas...

Rasa Ning Ati... Nyawang Kegadean Iki...

Reff

Lunga Awaku... Sing Kudu Lunga...

Timbang Batinku... Lara-lara...

Ra Bakal Awaku Iki... Bali Nemoni Slirahmu...

Lilo Atiku... Iki Wis Lilo...

Senadyan Lara... Ning Njero Dada...

Yen Pancen... Uwis Resiku...

Kudu Pisahan Karo Awakmu...

Yen Pancen... Uwis Resiku...

Kudu Pisahan Karo Awakmu...
 
Copyright © 2014 Grizenzio Orchivillando