Saturday, December 10, 2016

Lirik Hip Hop Dangdut - Bojoku Digondol Bojone


Video Lirik Bojoku Digondol Bojone Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Bojoku Digondol Bojone

Duh ciloko nda

Piyee

Gawat

Opone

Darurat

Heloo

Kie Masalah hatie

Oh ngono

Wes oyo wes cukup aku wae sing ngrasake

Piye too

Pokok men ki ciloko nggo aku

Hello goyang karo aku wae yoo

Mangkat

Eeeeeyaaaa

Pancen ngenese urepku

Nduwe pacae kok ngrusak utekku

Jare tresno aku ra mblenjani aku

Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyongko wae

Nduwe pacar kok malah mumet ndase

Ra ono kabare ora jelas rupane

Bojoku di gondol bojone

Rap

Nduwe bojo koe gur dawe awak semple

Aku kudu piye yen ngene kahanane

Dituruti ora ngerti malah bagi ati

Dawe aku frustasi marai pengen mati

Tur aku yo wegah nek kudu terus ngalah

Ndelok koe polah marai urep dadi bubrah

Mbok yo miker sitik kurang opo awaku

Tok gawe aku sutik mergo tekon olo mu

Aku uwes sabar nganti ngelus dodo

Dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu

Sek pas ra tau ngerteni opo karepku

Reff

Eeeeeyaaaa

Pancen ngenese urepku

Nduwe pacae kok ngrusak utekku

Jare tresno aku ra mblenjani aku

Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyongko wae

Nduwe pacar kok malah mumet ndase

Ra ono kabare ora jelas rupane

Bojoku di gondol bojone

Rap

Roso kaget rosoku tak nyawang koe demenan

Roso ati nganti jepat dadi ora karuan

Kelingan janji janjimu jebule ora mutu

Kok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku

Opo mergo bojo anyarmu kui sek sugeh bondo

Nganti koe sumeleh nesu we ora kroso

Yen pancen deke tok pileh aku gir iso lilo

Senajan roso loro teko tetep ra tak rasakno

Mugo kabeh iso dadi kesenenganmu

Urep penak lan mulyo karo bojo anyarmu

Pancen aku raiso nyenengke koe nganggo duet

Mergo dasar aku wong cilik sek urepe pahit

Reff

Eeeeeyaaaa

Pancen ngenese urepku

Nduwe pacae kok ngrusak utekku

Jare tresno aku ra mblenjani aku

Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyongko wae

Nduwe pacar kok malah mumet ndase

Ra ono kabare ora jelas rupane

Bojoku di gondol bojone

Rap

Aku gur iso dungo nggo apike urepmu

Mugo iso bungah karo bojo anyarmu

Anggep wae ratau ono crito aku ro koe

Senajan opo sek tok duwe wes tak olehku

Nanging laleke wae apik lan eleke awaku

Pikerno wae urusen dewe bojo anyarmu

Aku uwes luweh mikerke koe meneh

Mending aku sumeh koe wes heweh heweh

Ra perlu tak tangisi pancen iki dalane

Aku iso oleh sek luwih apek seko koe

Yowes cukup semene aku karo awakmu

Mesake bojomu kae gur mangan turahanku

Reff

Eeeeeyaaaa

Pancen ngenese urepku

Nduwe pacae kok ngrusak utekku

Jare tresno aku ra mblenjani aku

Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyongko wae

Nduwe pacar kok malah mumet ndase

Ra ono kabare ora jelas rupane

Bojoku di gondol bojone

Lirik Hip Hop Dangdut - Terminal Giwangan


Video Lirik Terminal Giwangan Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Terminal Giwangan

Rasane ora karuan..

Ning ati loro tenan...

Cinta matiku kau anggep dolanan...

Ji ro lu.. Ji ro lu pat..

Ye ye ye ye yoo man hah...

Terminal giwangan ninggal janji...

Are you ready.. singing go...

Biasane jam semene wis ngabari...

Nanging tekan saiki hapeku durung muni...

Biasane jedal jedul ning ngarepku...

Nanging dino dino iki menghilang bagai butiran debu...

Reef

Aku mong koyo terminal giwangan...

Mong tok nggo sambat.. to nggo istirahat..

Rasane ora karuan..

Ning ati loro tenan...

Cinta matiku kau anggep dolanan...

Pengen opo tak turuti leh ku lembur telung wengi..

Dudu kuwi maksudku mbok yo ngerteni...

Rap

Lingguh nyenduk ning ngarepan...

Nyedot kopi ngenteni kabarmu dek..

Kok leh nganyelke ati..

Banjur tak kirimi BBM apa kabar sayang

Lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

Uwalah dek anggepmu aku iki sopo...

Bojomu dek.. aku iki bojomu..

Kenopo... jawabmu gawe aku tambah nestopo...

Suwe ora jamu ketemu pisan gawe gelo...

Reef

Aku mong koyo terminal giwangan...

Mong ko nggo sambat.. to nggo istirahat..

Rasane ora karuan..

Ning ati loro tenan...

Cinta matiku kau anggep dolanan...

Pengen opo tak turuti leh ku lembur telung wengi..

Dudu kuwi maksudku mbok yo ngerteni...

Rasane ora karuan..

Ning ati loro tenan...

Cinta matiku kau anggep dolanan...

Pengen opo tak turuti leh ku lembur telung wengi..

Dudu kuwi maksudku mbok yo ngerteni...

Lirik Hip Hop Dangdut - Guruku Anyar Sexy


Video Lirik Guruku Anyar Sexy Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Guruku Anyar Sexy

Guruku anyar ayu nyenengke atiku mulang nganggo rok sexy

Jebule ngimpi rupane jan rodo kalah neng omongane sengah

Senengane ko gentar senggol sitik dupak

Rap

Esuk esuk tangi turu wis digugah bisuku

Dikon mangkat sekolah mengko dadi seneni guru

Mergane wis telat tur awan wayahe nggo ku tangi

Men awak seger langsung adus men soyo wangi

Tekan sekolah lah ko ono guru anyaran

Wedok ketok dala tur ko rupane lumayan

Nganggo kocomoto rambute di ceterier

Bayangke sing ora ora marahi aku gemeter

Jare koncoku kae bar lulusan kuliah

Golek kerjo ben uripe ora dadi tambah susah

Jebul pas mulang pelajarane biologi

Bahase tentang perempuan dan laki laki

Reef

Guruku anyar ayu nyenengke atiku mulang nganggo rok sexy

Jebule ngimpi rupane jan rodo kalah neng omongane sengah

Senengane ko gentar senggol sitik dupak

Rap

Pelajaran dimulai kabeh bocah do anteng

Neng kelas wis dos ceteke malah dadi menteng teng

Pas guru wedoke teko bu rosiroh do tranparan

Pikirane do ngeres le do mikir ra karuan

Rayono ra ngiro jebul lambene sexy

Soyo tambah ngeres anggonku le mikir biologi

Pelajaran bubar kabeh uteke wis regel ra urusan kuwi guru

Sing penting esih gregel pas pelajaran bahase tentang perkawinan

Marahi pikiran ku soyo tampang ra karuan

Malah mikir ora ora mikirke gurune bokonge sing sexy

Sing kepenak tumpakane

Reef

Guruku anyar ayu nyenengke atiku mulang nganggo rok sexy

Jebule ngimpi rupane jan rodo kalah neng omongane sengah

Senengane ko gentar senggol sitik dupak

Rap

Bali sekolah tak tutke ning endi to omahe

Jebul sing cedak sekolahan omah kontrakane

Soyo ngelus dodo anggonkulih nyawang rupane

Besan wis metu nggo klambi biase jos tenang bodine

Ra ketok nek kuwi guruku sing mau sing mulang pelajaran

Biologi ning kelasku ora popo tuwo kono limang tahun

Soko aku sing penting aku wis naksir karo guruku

Dilalahe aku klebes ning duwur kasur

Digucur karo bisuku merga aku ra tangi tangi

Jebulane ming ngimpi anggonku le turu mau

Mimpi ono guru anyar sing ayu ning kelasku

Reef

Guruku anyar ayu nyenengke atiku mulang nganggo rok sexy

Jebule ngimpi rupane jan rodo kalah neng omongane sengah

Senengane ko gentar senggol sitik dupak

Guruku anyar ayu nyenengke atiku mulang nganggo rok sexy

Jebule ngimpi rupane jan rodo kalah neng omongane sengah

Senengane ko gentar senggol sitik dupak

Lirik Hip Hop Dangdut - Pokemon (Pokoke Move On)


Video Lirik Pokemon Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Pokemon  (Pokoke Move On)

Mas aku njaluk

Sing gede pangapuramu

Sejatine aku isih tresno awakmu

Tak akoni pancene aku sing kleru

Ojo lungo kang mas

Pancen aku sing salah

Cukup semene wae

Anggonku ngrasake

Ngrasake sliramu

Sing malah soyo nyepeleke

Jare tresno aku

Lah kok aku mbok sio sio

Polah sak penakmu

Gawe atiku tambah gelo

Kang mas dudu maksudku

Gawe gelo atimu

Pancen iki salahku

Aku sing ninggal awakmu

Netes eluh iki

Mergo kangen marang kowe

Opo kowe ngrasake

Opo sing tak rasake

Duh dek aku wis lali

Nyambung katresnan ro kowe

Aku wes ora wani

Opo meneh mbaleni

Gandengan koyo wingi

Sorry aku ora sudi

Aduh dek aku wes loro

Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo

Timbang aku gejeron

Mendingan aku move on

Pokemon pokoke move on

Melody

Ati iki isih tresno

Marang sliramu

Jembarno pangapuramu

Kanggo awakku

Snajan dirimu

Bacut cidro lan gejeron

Kang mas mbok balio neng aku

Kowe ojo move on

Neng ati rasane nyesek soyo tenanan

Anggonku ngrasake nganti koyo uwong edan

Saben mbengi nyawang potomu

Dadi kelingan nalikane aku ro kowe

Poto selfie bebarengan

Getun ati iki yen uwes ngapusi

Salahmu dewe mergo kowe sing njalari

Pancen salah tak akoni aku salah

Wes gawe loro wes gawe urepku bubrah

Duh dek aku wis lali

Nyambung katresnan ro kowe

Aku wes ora wani

Opo meneh mbaleni

Gandengan koyo wingi

Sorry aku ora sudi

Aduh dek aku wes loro

Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo

Timbang aku gejeron

Mendingan aku move on

Pokemon pokoke move on

Duh dek aku wis lali

Nyambung katresnan ro kowe

Aku wes ora wani

Opo meneh mbaleni

Gandengan koyo wingi

Sorry aku ora sudi

Aduh dek aku wes loro

Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo

Timbang aku gejeron

Mendingan aku move on

Pokemon pokoke move on

Lirik Hip Hop Dangdut - Oplosan


Video Lirik Oplosan Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Oplosan

Opo ra eman duite

Gawe tuku banyu setan

Opo ora eling yen mendem

Iku isa ngrusak pikiran

Rap

Yo

Jelas wae mbok monesu mergane dukune ciyu

Opo to enake ngombe ala opo to hasile la yo mung kewe ngrugike

Awake dewe dewe tetep wae mbok tuku karo kanca kancamu

Sendayan koe muntah rasane ora genah

Nganti awakmu lumrah tetep wae to ombe tetep wae mbok enteke

Arep dadi opo to le nganti spritus di babalaske

Yeah

Malam minggu cacah wedok siap malam minggon

Muda mudi nek kabeh wes dandan nganti menor

Bedo karo kancamu koe njaluk duit iku njaluk pirang ngatus ewu

Mong arep tuku ciu siap siap kabeh wis do lungguh ning prapatan

Ngenteni kancane sing golek campuran basan tekan kabeh

Langsung mapan ono gudang buka botol langsung bae gawe oplosan

Reef

Tutupen botolmu tutupean oplosanmu

Emane nyawamu ojo mbok terus terus

Ge mergane ora ono gunane

Rap

Sadarone umben umben ngrusake awakmu

Ngenteke duitmu marake awak guru

Bener kondo ibumu nek wis kena sabu sabu

Soyo parah uripmu makane di lereni

Ojo ngasih tekan mati

Gek ndang cocobaco mbangani mlebu penjara

Nek uwis mendem mesti ngancani kancane

Nek kowe kurang marem meski tuku meneh oplosan

Padahal wis ora didik konco ya ra gaplok duit

Bingung le mikirke piye carane ngentuke

Wis ayo nyolong wae nyolong pitike tanggane

Urung entuk hasile wis digebuki sirahe

Aduh jan rusak tenan remuk ra ketulungan

Makane ojo ngombe tutupen oplosane ndak malah nelongso akhire

Terus kowe piye hak hak hak yee yoo

Reef

Tutupen botolmu tutupean oplosanmu

Emane nyawamu ojo mbok terus terus

Ge mergane ora ono gunane

Tutupen botolmu tutupean oplosanmu

Emane nyawamu ojo mbok terus terus

Ge mergane ora ono gunane

Tutupen botolmu tutupean oplosanmu

Emane nyawamu ojo mbok terus terus

Ge mergane ora ono gunane

Lirik Hip Hop Dangdut - Kimcil Kepolen


Video Lirik Kimcil Kepolen Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu

Nuruti Ibumu

Jare nek ra ninja

Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene

Susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno

Kalah karo bondo

Rap

Aku bi sifatmu bedo karo awakku iki

Ono opo kok kowe bedo karo aku iki

Opo aku salah nek aku tresno kowe

Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro kowe

Koreksi dewe dewe

Ojo waton tumindak

Nek kuwi ora becik

Mergo sak iki tresno

Enenge gor bondo

Menang rupo kalah rupo

Aku ora popo

Reff

Pancene kowe pabu

Nuruti Ibumu

Jare nek ra ninja

Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene

Susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno

Kalah karo bondo

Rap

Pisan pindo aku

Percoyo ro omonganmu

Jebul saiki kowe wes

Keconangan neng mburiku

Kowe selingkuh ro koncoku

Cerakku iki opo dumeh aku

Wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra FU

Kowe ora i love you

Jaremu nek ra ninja

Kowe ora cinta

Nanging pie meneh aku wong ora nduwe

Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Reff

Pancene kowe pabu

Nuruti Ibumu

Jare nek ra ninja

Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene

Susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno

Kalah karo bondo

Rap

Yonek kowe ra iso trimo opo

Enenge gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase

Pancen kowe tonjo ning atimu wuto

Menang rupo moto bondo kui pancen kowe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu

Mending aku tak pisah

Ninggalke sliramu

Ojo rumongso bisa nek kowe ora iso

Atiku wes ra kuat

Rasane pengen njepat

Reff

Pancene kowe pabu

Nuruti Ibumu

Jare nek ra ninja

Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene

Susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno

Kalah karo bondo

Pancene kowe pabu

Nuruti Ibumu

Jare nek ra ninja

Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene

Susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno

Kalah karo bondo

Lirik Hip Hop Dangdut - Kelingan Mantan Season 2


Video Lirik Kelingan Mantan Season 2 Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Kelingan Mantan Season 2

Dek kowe mbiyen janjo karo aku

Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati

Ning nyatane ngapusi cidro ati iki

Netes eluhku mili deres neng pipi

Dek kowe mbiyen janji karo aku
                                              (Stop)

Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
(Ngapusi)                                      (lolololololololololee Hore)       

Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
                                        (syasolole syasolole heekyaa)

Netes eluhku mili deres neng pipi

Rap

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu

Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku

Kelingan awale kita ketemu di sana

Berduaan bermesraan canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo kowe

Mugo wae iso langgeng sak lawase

Adek kangmas nyaman kalih.. panjenengan

Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Reff

Dek kowe mbiyen janji karo aku
                                             (Stop)

Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
(Ngapusi)                                           (lolololololololololee Hore)       

Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
                                         (syasolole syasolole heekyaa)

Netes eluhku mili deres neng pipi

Rap

Opo iki bukti katresnanmu marang aku

Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu

Rodok suwe wes sesasi.. ora ngabari

Aku bingung kudu nggoleki.. kowe nang endi

Yoweslah mungkin iki pancen dalane

Ati iki mung iso ngampet lorone

Bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku

Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

Reef

Mas pangapurane kanggo awakku

Mergane tresno iki tak direstui ibuku

Aku mblenjani janji cinta kita ini

Lilakno aku kanti ikhlas ati

Reef

Dek kowe mbiyen janji karo aku
                                              (Stop)

Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
(Ngapusi)                                      (lolololololololololee Hore)       

Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
                                          (syasolole syasolole heekyaa)

Netes eluhku mili deres neng pipi

Lirik Hip Hop Dangdut - Aku Cah Kerjo


Video Lirik Aku Cah Kerjo Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCZJoLS7RkD0bQjQTilcvgGg

Hip Hop Dangdut - Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng...

Anggonku le ngenteni koe wis ono sesasi..

Genep dino iki...

Mas yen pancen tresno ku iki...

Mbok anggep ra ono gunane...

Aku ra kuciwo lan aku ra loro..

Reef

Dekk.. lungaku ra tegel cidro..

Aku lagi pengin mikir kerjo..

Ta jaluk koe ojo ke loro loro..

Dek trenaku mung siji koe...

Langit bumi kang dadi seksine..

Yen neng ati ra ono wanito liyo...

Koe ra sah so mutusi...

Aku ra neng endi endi.. aku lungo amung golek rejeki...

Rap

Pangapura ning awaku ra tau nyanding sliramu..

Mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu...

Wektu kanggo ngancani ugo nganterke nyanyi..

Koe kudu ngerti lungaku golek rejeki...

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku..

Snadyan abot kanggomu nanging kuat mo atimu...

Wis dadi kahanan aku lungo adoh paran..

Ora bakal geledran nyanding wedokan liya...

Reef

Dekk.. lungaku ra tegel cidro..

Aku lagi pengin mikir kerjo..

Ta jaluk koe ojo ke loro loro..

Dek tresnaku mung siji koe...

Langit bumi kang dadi seksine..

Yen neng ati ra ono wanita liyo...

Rap

Ojo ke loro loro lungaku ra teges cidro..

Opo meneh nganti mikir aku wis ora tresno..

Yo moh koe sing tansah ono ning jero dodo..

Ra ono tresno liya mergo aku tansah setya...

Kudu percaya tresnaku iki mung siji koe...

Wani sumpah mati ning ati ra ono liyane...

Janjiku tak bukteke ora mung ono lambe...

Tunggunen baliku bebrayan tekane saklawase..

Reef

Dekk.. lungaku ra tegel cidro..

Aku lagi pengin mikir kerjo..

Ta jaluk koe ojo ke loro loro..

Dek tresnaku mung siji koe...

Langit bumi kang dadi seksine..

Yen neng ati ra ono wanita liyo...

Koe ra sah so mutusi...

Aku ra neng endi endi.. aku lungo amung golek rejeki...

Rap

Anggonku ngabari yo mung lewat bbman..

Kadang sinyal angel marahi dadi penghalang...

Neng yo kudu sabar ora sah nggo nesuanan...

Mergo tresno kuwi mestine akeh pacoban..

Sing tak jaluk kowe aja nganti ilang roso..

Snadyan aku gerep gawe gelo lan kujiwo...

Cembarno atimu sak cembare laut samudro..

Koe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo...

Mass.. yen pancen kuwi karepmu aku..

Yo mung tansah biso nunggu...

Ta kuatne atiku tanpo slirahmu...

Mass.. sndayan koe lungo kerjo...

Sing tak jaluk koe tetep styo..

Ojo nganti kegodo wanito liyo..

Sabaro aku yo mung cah kerjo...

Lirik Hip Hop Dangdut - Oleng Tresno


Video Lirik Oleng Tresno Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=ktOPffxyFdE

Hip Hop Dangdut - Oleng Tresno

Yoo wes nek ngene bidaramu..

Nek ngene bidaramu..

Ngrasake tresnamu koyo pabu...

Kabeh aku pengen oleng..

Aku pengen oleng...

Nyatane cintamu pancen celeng..

Sakjane aku wis kroso..

Rasane jedat jedut neng dada..

Rasane wis ora podo..

Koe mesti bakal suloyo..

Rap

Ora bakal tak getuni..

Opo meneh tak tangisi...

Nek kui keputusanmu...

Okelah kalo begitu...

Akeh tresna sing liyane...

Sing gelem nampa tekaku..

Ra mung koe dewe sing ono ning jero atiku...

Sakjane aku wis kroso..

Wis jedat jedut ning dada...

Rasane wis ora podo...

Koe mesti bakal lunga...

Pikiranku dadi buyer...

Mikir ngene malah ambyar...

Mergo koe kuwi wis duwe lanangan sing anyar...

Reef

Yoo wes nek ngene bidaramu..

Nek ngene bidaramu..

Ngrasake tresnamu koyo pabu...

Kabeh aku pengen oleng..

Aku pengen oleng...

Nyatane cintamu pancen celeng..

Rap

Yen pancen kuwi penginmu..

Aku ra bakal meksa...

Merga dalane uripku...

Ruh kowe uwis beda...

Aku ngerti koe saiki...

Mung separo tresna...

Sakjeke koe kenalan...

Nangan sing sugih bondo...

Yen pancen aku kudu ngetoke dalan ning uripku..

Luwih becik aku ngalah dak kabeh saya gubrah...

Nek pancen ngono penginmu...

Ngomongo terus terang..

Ra sah gawe coro medotke sesambungan..

Reef

Yoo wes nek ngene bidaramu..

Nek ngene bidaramu..

Ngrasake tresnamu koyo pabu...

Kabeh aku pengen oleng..

Aku pengen oleng...

Nyatane cintamu pancen celeng..

Yoo wes nek ngene bidaramu..

Nek ngene bidaramu..

Ngrasake tresnamu koyo pabu...

Kabeh aku pengen oleng..

Aku pengen oleng...

Nyatane cintamu pancen celeng..

Lirik Hip Hop Dangdut - Opo Mergo Bondo


Video Lirik Opo Mergo Bondo Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=d4pdXFpBG0s

Hip Hop Dangdut - Opo Mergo Bondo

Opo.. mergo koe.. seneng bondo..

Koe lunga... seka aku.. karo wong liya..

Opo.. mergo koe.. seneng bondo..

Koe lunga.. seka aku.. karo wong liya..

Rap

Pancen kalah rupa.. nek karo lananganmu..

Pancen kalah bejo.. karo bojo anyarmu..

Opo opo koe mesti iso keturutan..

Arep mangan larang enak..

Ra sah dadi pikiran..

Wi nimbang karo aku mangan yo ning angkringan..

Ora iso ngejak koe madang enak ra karuan..

Lawuh iwak campur endog..

Yo wis tak cukupi...

Nanging kabeh kuwi kurang marahi loro ati..

Opo dasar aku iki kalah seben..

Padahal aku nggo ati tanpo maen meneh..

Tanpo dukun uwong pinter aku ngentuke awakmu..

Yo meh pada tresna karo lila dadi bojomu..

Koe pengen ngene.. aku yo melu ngene..

Koe pengen ngono.. aku yo melu ngono..

Ora tau aku iki gawe gelo atimu..

Ning opo saiki koe tego nglungani aku..

Reef

Opo.. mergo koe.. seneng bondo..

Koe lunga.. seka aku.. karo wong liya..

Opo.. mergo koe.. seneng bondo..

Koe lunga.. seka aku.. karo wong liya..

Rap

Rusak kabeh tatane nganti ku dinggo slirahmu..

Nganti entek tangisku... dinggo awakmu..

Kabeh do karo nyikso... batin lan pikiran..

Nek pancen ra seneng ra sah nggawe rusak kahanan..

Koe lungo karo wong liyo tanpo pamitanku...

Saiki jebul koe malah ninggalke awaku...

Opo pancen bener nek koe kuwi wis di suluh...

Nganti ra kelingan nalika koe neteske eluh...

Saiki kahanan wis beda karo jaman semono..

Sakjeke koe nduwe lanangan anyar tego..

Marahi atiku iki tambah soyo loro..

Merga bebajo tresno aku dadi nelangso..

Cekelanku yo mung sepeda motor bane bunder...

Beda karo lananganmu sing nganggo setang bunder...

Paitan joyo edo aku cubo nglalekno...

Nanging kabeh soyo ruwet tur nyikso awaku..

Reef

Opo.. mergo koe.. seneng bondo..

Koe lunga.. seka aku.. karo wong liya..

Opo.. mergo koe.. seneng bondo..

Koe lunga.. seka aku.. karo wong liya..

Rap

Soyo aku nglaleke.. malah soyo kelingan...

Resah gawe atiku soyo ngenes lara karuan...

Tu mepet sing warko nggo gawe aku lemes..

Ra isa nyawang koe sing duwe esem manis...

Wong tuwa aku nganti gerep..

Takoni sliramu..

Sing wis lali ra tau dolane nggone umahku..

Opo pancen uwis lali.. Dalan omah..

Opo pancen uwis luwa omah omah..

Dipetuk kabeh uwis mujora ono..

Dalane nang ngarep ngarepku ilang

Ra koyak sak lawase..

Isane mung sabar... maring molan iklrar...

Lah polahmu sing penting koe seneng terus mletar..

Aku mikir nganti bundet koe yo ra kroso..

Nganti kabeh ruwet koe yo wis ora ono..

Ning sandingku ngancani aku saklawase..

Jebul mbok janji ra medadi kabeh mburine...

Reef

Opo.. mergo koe seneng bondo..

Koe lunga.. seka aku.. karo wong liya..

Opo.. mergo koe seneng bondo..

Koe lunga seka aku karo wong liya..